Det är rogivande, helt okej att bada i när man är gravid och dessutom ökar det ju värdet på ens fastighet. Det finns mer än bara djup sinnesro att skaffa en badtunna eller spabad, helt enkelt! 

Få saker är så underbart som att mysa i ett spabad. Själva sucken man avger när man sätter sig har till och med ett ord på japanska: yasuragi. Tillfredsställelsen som uppstår när man vandrar i en vacker skog eller känner djup sinnesro. Ja, precis som när man sjunker ner i ett spabad! Föreställ dig sommarkvällen när du och familjen eller vännerna sjunker ner i ett bad tillsammans, eller när du sitter själv med ett glas bubbel och bara låter tiden gå medan badet bubblar och smattrar omkring dig.

Alla älskar väl badtunnor

Det finns ju inget negativt att säga om denna guds skapelse. Det är som att våra kroppar minns tillbaka till en tid då vår enda chans att få en liknande upplevelse var naturliga varma källor! En badtunna är hett eftertraktad och ska dessutom öka värdet på din bostad, om det skulle övertyga dig till att skaffa en. Men se upp, tjuvarna gillar också badtunnorna precis lika mycket som du… Se till att försäkra den, med andra ord!

Det finns någon seglivad myt om att gravida inte får bada i badtunnor, men det gäller bara ifall vattnet har gått – och det lär du märka. Därför säger vi bara, vifta bort alla varningens ord från okunniga. Det är visst okej att ta ett lugnande spabad när du är gravid! Vad är inte bättre när du väntar barn än att få ta det lugnt och koppla av? Passa på att förena nytta med nöje och välj ut några eteriska oljor och rengörande produkter för huden, så kommer du ut från baden lite som en ny människa!