Behöver du bättre förvaringslösningar? Det finns många bra tips för hur du kan förvara dina saker smart. Satsa på bra möbler och utnyttja väggarna.

Oavsett hur din boendesituation ser ut kan det vara en bra idé att optimera den plats du har och inreda på ett smart sätt. Speciellt viktigt blir det om du bor på en mindre yta. Det finns många fina möbler på https://www.reformasthlm.se/sv/artiklar/mobler/forvaring/vagghyllor/index.html som du kan köpa för att inreda mer smart. Reforma har garanterat något som kommer att passa ditt hem. De har bland annat flera olika hyllor som både är snygga och praktiska. Hyllor, förvaring och dekorationer kan du bygga på höjden för att frigöra mer golvyta och utnyttja väggen.

Platsbyggdförvaring

3d,Rendering,Of,Interior,Of,A,Living,Room,With,ShelvesTillåter din budget att platsbygga förvaring är det det allra bästa. Det är smart att försöka utnyttja hela väggen från golv till tak. Att göra personliga lösningar är ofta nyckeln till att det ska bli optimalt. Platsbyggdförvaring längs en vägg kan göra att rummet upplevs större. Hallen är ett rum där det ofta är mycket saker och har en tendens att bli rörigt. Här är det perfekt att satsa på platsbyggdförvaring. Du kan också sätta upp flera olika typer av krokar och hyllor. Tänk att du ska få upp så mycket som möjligt från golvet.

Försök tänka kreativt

Var kreativ och inred outnyttjad yta som exempelvis under en trappa. En hylla som slukar mycket är jättebra att ha där. Ett tips om du har en större hylla är att ha några lådor där du kan förvara saker och låt bara dina favoritsaker synas. Det kan annars bli ett rörigt intryck.

Smarta tips

Ett tips för förvaring är att sortera upp saker efter användningsområde och hur ofta du använder sakerna. Saker som du använder ofta ska vara lättillgängliga. Tunga saker ska du placera lågt och det du inte använder ofta eller säsongssaker kan du placera högt upp. En annan bra sak är att märka lådorna för att göra det enkelt att hitta saker. Att förvara saker under sängen är perfekt.