Ska du flytta är det bra att ta hjälp för att få det hela att gå så mycket smidigare. Men hur ska du egentligen inreda ditt nya boende när du väl kommit på plats?

Ska du flytta? Gör det enkelt för dig och anlita flyttfirman 7 Trappor utan hiss. Då kan du välja om du vill ha flytthjälp under vardag eller helt, med 2-3 man och lastbil samt magasinera möblemang och kartonger ifall du är mellan boenden en viss tid. Smart va?

När är det dags att flytta till ett nytt boende?

Men hur vet man att det är dags att faktiskt flytta? I en artikel i Sköna Hem handlar det om när man känner att huset eller lägenheten en bor i nu har gjort sitt. Eller så har du bara inte tillräckligt med plats för en växande familj, eller för mycket plats och för dyr hyra för att bara vara en person i hushållet. Det kan finnas en hel del anledningar till att vilja byta boende.

För att få inspiration till inredning i det nya hemmet är det en smart idé att kolla in andras hem och deras smak. Men lite tips och råd samt känslan du får när du går in i din lägenhet eller ditt nya hus kan du snart hitta din egna stil att inreda med. På Elle Decoration finns all inspiration till inredning du kan tänka dig, varför inte inreda såhär:

Inredningen är en blandning av ärvda saker, sådant de fått av – eller bytt med – vänner och bekanta, designermöbler och auktionsfynd.

Ännu mer tips på hur du inreder, och inte minst inreder ett sovrum, finns det att få i denna artikel i Metro Mode. Det behöver inte vara så svårt att få till sitt drömrum.