Inredning blir allt viktigare i många unga människors liv. Denna våg rider företaget Grandpa på och kommer nu att öppna en ny butik på Gamla Brogatan där de kommer att fokusera lite mer på heminredning än kläder som varit deras största fokus. 

120855-venetian-maskNu kommer en ny häftig inredningsbutik/modebutik att öppna i Stockholm. Men visst kan man ibland ställa sig frågan om en till butik verkligen kommer att behövas? Detta när allt fler människor väljer att handla online. Men, i en artikel från tidningen Café går det att läsa att den trendiga butiken Grandpa kommer att slå upp en ny butik på Gamla Brogatan.

Fokus på inredningsdetaljer

Butiken kommer att ha större fokus på inredningsdetaljer, och man kan säga att det just är detaljerna som utgör helheten i mångas hem. Ska man vara taktisk för att inte göra allt för stora förändringar är det bra att tänka enkelt och långsiktigt på stora detaljer såsom golv, gardiner och väggar. Sedan kan man lyfta fram sin personlighet mer i detaljerna när det kommer både till kuddar, plädar och små mässingsfigurer och ljusstakar. Vad man inte ska vara är att vara rädd för att ta i för mycket med den personliga stilen utan den bör man lyfta fram. Det kommer göra att man trivs bättre i sitt hem och även känner sig som hemma.

Finn din stil

Ja, visst är väl mode och inredning något helt fantastiskt, och när det finns så otroligt många häftiga märken och möbler såsom en house doctor hylla till mäktiga mattor som ramar in ett hem är det enkelt att alla kan trivas i sitt hem. Det gäller bara att veta vad man vill. Leta i tidningar såsom Elle Interiör och Hus&Hem, sedan slå loss genom att handla inredningen online för att både spara tid och pengar. Men visst kan det vara härligt att handla detaljer i en fysisk butik?